Jobbarplagg.se - Klädbutik

Jobbarplagg.se – E-handel

Klädbutik på nätet, byggt efter kundens önskemål. I denna E-handel kan kunden lägga till obegränsat med både kategorier, produkter, bilder, storlekar, färger och mycket mer. Besök sidan för att få en bild utav det hela.
Bilperfekt - Bilfirma

Bilperfekt.com – Bilfirma

Bilperfekt har alltid ett stort antal begagnade kvalitetsbilar i lager. Bilperfekt eftersträvar alltid efter kundens behaglighet där vi inte bara säljer en bil, utan bygger en relation där du i dina framtida bil investeringar alltid vet vart du ska vända dig.
Fordons.se - Köp och sälj sida

Fordons.se – Köp och sälj sida

Köp och sälj sida som är byggt i PHP och MySQL, sidan har även SMS som betallösning. Företag samt privat personer kan lägga upp annonser mot betalning. Även en administrationspanel är byggt för denna sidan så att man kan styra diverse text, länkar, annonser och mycket mer.
Nissastrandstad.se - Städfirma

Nissastrandstad.se – Städfirma

Denna sidan är är byggd till en städfirma som befinner sig i Halmstad. Nissastrandstad.se är ett företag som erbjuder privata kunder samt företag olika typer av städ tjänster, besök hemsidan för en bild utav det hela.
Webbeliten.se - Vår sida

Webbeliten.se – Vår hemsida

Denna sidan är är byggd till vårt företag. Webbeliten.se är baserad på WordPress och byggt i Php, PERL och MySQL databas. Ett administrations system är även inlagd för korrigering av hemsidans kolumner samt annat text på hemsidan.
Hopefy.com - Mobilsida

Hopefy.com – Mobilsida

Ett community byggt enligt kundens önskemål. Communityn är byggt i Active Server Page och MySQL databas. Några av funktionerna är, profil, mail, chat, gästbok, klotterplank, forum, omröstningar, medlemmar online och mycket mer.