jun22
0

Hopefy.com – Mobilsida

Ett community byggt enligt kundens önskemål. Communityn är byggt i Active Server Page och MySQL databas. Några av funktionerna är, profil, mail, chat, gästbok, klotterplank, forum, omröstningar, medlemmar online och mycket mer.

Read more

maj10
0

Jobbarplagg.com – Mobilsida

Denna mobilanpassade e-handel'n är gjord till för jobbarplagg.com's e-handel. Besök gärna Jobbarplagg.com via din mobil för att sen en bild utav det hela.

Read more

maj10
0

Musikrepet.se – Ljudanläggning

Musikrepet är ett företag som hyr ut och säljer olika typer av ljudanläggning till konserter, födelsedagar, bröllop, dop och alla möjliga typer av arrangemang. Musikrepet är byggd som en Webbshop där man kan lägga till obegränsat med både

Read more

maj10
0

PhotoSessionMedia.com – Modellagentur

PhotoSessionMedia är en hemsida baserad på lite olika saker. Modeller, Fotografer, Medieagenturer, Fotograferingskurser och mycket mer. Sidan är byggd i PHP/HTML & CSS, sidan består av inga databaser alls. Sidan är byggd efter kundens önskemål.

Read more

maj10
0

Yuzabava.com – Entertainment

Yuzabava.com är en Artistiskt verksamhet som jobbar med artister från forna Jugoslavien. Sidan är byggd efter kundens önskemål. Evenemang funktion där man kan lägga upp olika typer av arrangemang. Blogg funktion, kontaktformulär och mycket mer.

Read more

maj10
0

Hopefy.com – Community

Ett community byggt enligt kundens önskemål. Communityn är byggt i Active Server Page och MySQL databas. Några av funktionerna är, profil, mail, chat, gästbok, klotterplank, forum, omröstningar, medlemmar online och mycket mer. Ett

Read more